noves albades, nous ritmes

05.09.2022

platja amb gent prenent el sol

setembre

Cada dia el sol ens sorprèn amb noves sortides plenes de colors, de vegades més intenses, de vegades tènues o fins i tot sense color.

Cada dia és diferent i ho veiem sense cap judici, amb acceptació, sabent que no podem canviar res.

Agraïm tot el que ens dóna la natura, moments bellíssims, intensos, d'escalfor, de fred, de fruit, de flors, d'aigua beneïda. Ens abasteix de tot el que necessitem.

Sols tenim que acceptar que no és exactament quan nosaltres volem o desitgem, té el seu ritme.itat. Tant si estàs treballant, com en el teu període de vacances, el ritme d'aquest mes és especial.

I així és la vida, la natura marca els ritmes.

Ritmes que ens poden agradar més o menys, però que no ens hi podem enfrontar, ni lluitar.

M'hagués agradat que aquest agost fos diferent, però ha estat ple de ritmes propis que han canviat el rumb dels meus plans o expectatives.

Aquests dies em venien dues paraules amb força: rendició i confiança.

Rendir-me davant del ritme que la vida m'ha volgut marcar i deixar-me portar per l'embat de les onades sense deixar-me enfonsar, mantenint-me serena i confiada en el meu eix.

Ser conscient, acceptar.

Finalment acceptar és estimar. Estimar qualsevol ritme que la vida o la natura ens ofereix a cada instant.

Ni tant sols ens podem queixar de la calor o dels canvis climàtics tan sobtats, perquè la natura té el seu ritme i manifestació, però, no som nosaltres partícips també de tot el que ens està mostrant...?

Comencem un nou mes, noves albades, noves experiències, nous ritmes, deixem-nos sorprendre per tot el que ens porta la vida i sense expectatives vivim cada instant, assaborint-lo.

Deixem que la vida i la natura ens mostrin el camí, res més cal seguir caminant amb elles, en silenci interior i gaudir del viatge.

Bon inici de noves albades i nous ritmes!!!