mes de vida i de flors

20.05.2022

flors de colors

Després del llarg i profund son de l’hivern, la natura ressorgeix amb força i esclat de colors al nostre voltant.

maig

Mes de maig, mes de les flors, mes de veneració per la dona i la seva capacitat de creació, de gestar vida en el seu interior.

I així ens explica la història que Artemisa a l'antiga Grècia, com a deessa de la fertilitat, Flora a la Roma dels emperadors, deessa de la abundància i Maria en les nostres tradicions, com a símbol de la mare, ens parlen del potencial de vida que roman en el nostre interior.

Aquest mes celebrem la VIDA, celebrem la capacitat de creació, que fa que cada un de nosaltres expressi el seu color, igual que les flors, plenes de matisos, de perfums i olors diferents, però cadascuna d’elles ens mostra la seva essència sense vergonyes ni comparacions.

Et convido en aquest mes d’esclat de VIDA, que exploris la teva capacitat de creació, no sols la que tens per engendrar un altre ésser, sinó també la de crear la teva obra per oferir-la al món.

Oferim els nostres colors, perfums, singularitats i dons i sembrem en el món la bellesa amb les nostres creacions.

La bellesa que sorgeix del cor dóna qualitat i eleva la vibració de tot l’entorn.

Confiem en els nostres projectes i anhels, plantem les llavors, i tanmateix com en el procés de gestació, esperem el fruit de la nostra creació.

Gaudim plegats de tota l’esplendor que som capaços de donar.

Som únics, som creadors, som expressió!!!

Som VIDA, celebrem la VIDA!!!