amor

01.12.2021

mar

És l'embolcall que ho transmuta tot.

Sols amb AMOR arribaré al meu port.

Arribaré a la meva Ítaca plena de...

Discerniment - Coratge - Perseverança - Confiança - Creativitat - Esperança - Equilibri - Equanimitat - Benevolència - Compassió - Serenitat

…Plena de la completesa del meu ésser.

desembre

Arribem a l’últim mes d’aquest any, l’última baula d’aquesta cadena que hem anat engalzant mes a mes, reconeixent i recordant qualitats que són inherents a l’ésser humà.

Acabem aquest viatge amb la qualitat per excel·lència, amb l’antídot i el bàlsam per a totes les nostres ferides, psíquiques, emocionals i físiques, que és l’AMOR.

L’AMOR és l’energia guaridora que ho embolcalla tot i aconsegueix canviar el matís, el color, l’aroma i la qualitat de qualsevol relació o situació.

AMOR en majúscules, aquell que acull, que no jutja, que no exigeix. Des de la benevolència i la compassió, abraça dolçament i amb tendresa, com una mare al seu nadó, tot allò que passa al seu voltant.

L’AMOR, que no coneix races, ni religions, ni dogmes. Ell no separa, ni divideix, tan sols uneix.

L’AMOR obre el cor, i d’ell emana una energia expansiva que ho acull tot.

Acull les nostres pròpies ombres, dolors, errors, judicis i temptacions. Ell no exclou, però potser som nosaltres mateixos que no li donem espai en el nostre cor, i excloem l’AMOR del nostre interior.

Creixem plens de condicionaments i creences del que està i no està bé. Estimem, però amb condicions, fent allò que s’espera de nosaltres, el que socialment està acceptat per així pertànyer al grup i poder integrar-nos en una societat que va arrossegant, generació darrera generació, ferides d’odis, ressentiments i lluites de poder. Així hem anat oblidant, per no trair els nostres progenitors ni al nostre entorn, l’AMOR que en essència SOM.

Retrobem-nos aquest mes amb l’AMOR en majúscules, i comencem a estimar-nos sense condicions a nosaltres mateixos. Així, sense adonar-nos-en, aquesta serà la nostra forma natural de veure i estimar a tots i a tot, sense judicis ni restriccions.

Mes de desembre, mes de tradicions, mes de reunions familiars a l’entorn d’una taula. Fem que siguin l’AMOR i l’harmonia els que aquest any omplin els nostres cors.

Et desitjo una bona pràctica de reconeixement del que ja som i portem al cor...

Aprofitem l’energia d’aquestes Festes plenes de llum i de bones intencions d’amor i pau per restablir el veritable AMOR i la veritable PAU en el nostre interior.

Bon Nadal, Bon Any Nou i per molts anys de veritable AMOR en les nostres vides!!!!!!!!