equilibri

01.07.2021

branca amb fulles seques

Entre el que sento, penso i expresso m'instal·la en la coherència.

Flaires d'aires estivals.

juliol

No res més sóc el que penso, tampoc el que sento, ni tan sols sóc com actuo.

Sóc una unitat formada per diferents parts i totes elles tenen la seva identitat pròpia, que alhora es necessiten perquè els valors i les qualitats de cada una d'elles sumin i trobin així la direcció correcta i saludable per el meu equilibri i benestar.

Dins nostre tenim l'exemple més clar d'allò que hauria de succeir al nostre exterior… cooperació, respecte, escolta, benevolència i consens, és la manera de viure perquè l'harmonia i la pau regni a les nostres vides i en el nostre estimat planeta.

Un equilibri delicat que ens parla de no menysprear cap de les parts que ens configuren.

Sentim amb el cor, pensem amb la ment i passem a l'acció empesos per l'energia vital del nostre instint.

Aquesta entesa entre el que sento, que és allò que neix en el meu cor com una certesa, demanant a la meva ment que m'ajudi a cercar l'estratègia i forma més adequada de portar-ho a terme. Aleshores, quan hi ha un acord entre aquestes dues part, la meva energia es mobilitza i entra en acció per portar a terme allò que a mi em fa estar alineada amb la meva coherència.

Coherència significa la qualitat del que representa una connexió o relació interna i global de les diferents parts entre sí.

I quan aquestes parts es connecten i s’alineen, tot en mi s'equilibra i em porta a la presència d'estar en el meu Eix, en la meva Essència.

Aquest mes et proposo la consciència de la pròpia escolta interior per esbrinar més enllà de l'entorn que habitualment ens confon per formar part del col·lectiu i no sentir-nos isolats, que ens alineem amb nostre Eix - Essència i restar en presència del que m'aporta el meu Equilibri intern i extern.