creativitat

01.05.2021

riu amb aigua corrent i pedres

És la font de la que brolla l'expressió de la meva vida.

Un mes ple de la llum i dels colors que les flors ens ofereixen amb tot el seu esplendor.

maig

Seguim enllaçant les baules d’aquesta cadena que ens mostren aquests valors i doncs que tots tenim, i que ens fan viure la vida en la plenitud del que realment som.

Aquest mes aportem la creativitat a les nostres vides.

Cal la creativitat perquè allò que ens proposem sorgeixi d’una forma fluida, natural, i a l’hora única i personal.

Creativitat ve de crear. Has de crear i mantenir aquesta creació viva en cada instant de la teva vida.

Creacions que poden ser manuals, de llenguatge, de so, de moments especials en un gest o una acció creada per aquell moment puntual…

Hi ha una màgia en la creació. La màgia no està en allò creat i manifestat. La màgia resideix en una connexió subtil amb el teu interior que sorgeix, del no res, potser amb una imatge o una veu interior, i de sobte tens el fil conductor que et dóna el punt de partida per iniciar la teva creació en la manifestació, sigui en forma d’art, poesia o cant…, o simplement en dissenyar un menú per compartir i celebrar amb uns bons amics.

En qualsevol gran projecte o en les petites accions de cada dia, pot estar implícita la creativitat com a l’empremta de la teva veritable identitat.

La creativitat és l’aroma, el color i la llum del teu ésser, quan li dones l’oportunitat de mostrar-se en tota la seva potencialitat.

Et proposo que aquest mes estiguis present i observis tots els moments i accions del dia en els que pots afegir un gest de creativitat. Potser en un plat que sempre has presentat igual, en decorar la terrassa amb plantes i flors, en una labor que pots començar o en allò que sempre has desitjat i no t’has atrevit a pensar perquè tens manca d’originalitat…, i desprès observa com et sents.

La vida té un altre color si li afegeixes la creativitat a la teva quotidianitat.

Discernint (sabent el que volem), Encoratjades (posant el cor en cada acció), Perseverant (repetint i practicant) i Confiant (que ho podem aconseguir).

Les muses de la creativitat sense cap dubte ens vindran a visitar, perquè com deia un escriptor famós, elles ens han de trobar embrancats amb la tasca perquè les puguem escoltar.