coratge

01.02.2021

platja amb petjades i fum

Per emprendre les passes que em portin pel meu camí de vida...

Estrenem un nou mes i amb ell la proposta d'una nova eina que pots rescatar del teu interior.

febrer

Després del discerniment, de la presència d'estar en contacte amb el que vols i decideixes en el moment present, en l'aquí i l'ara, et proposo observar el coratge.

Coratge, la seva arrel ve del cor, i és amb el cor que ens hem de connectar per portar a terme tot allò que volem i ens proposem. Tant és que sigui una petita decisió, un projecte o un anhel, és llavors quan neix aquest impuls, en el que la raó no està present, i emprenem les passes que ens porten a la realització del que realment volem.

Aquesta és la proposta que et faig, perquè la tinguis present durant el mes de febrer: escolta el teu cor.

Escoltar el cor, donar-li presència, és una pràctica que us recomano.

La nostra atenció sempre està enfocada en el discurs mental, si fas una auto-observació, pots adonar-te com els pensaments ocupen tot l'espai, van i venen, s'entrellacen i tenen la virtut de no parar mai. Estem totalment entretinguts i captivats pel seu discurs constant. La ment és una gran acaparadora i seductora del nostre present. Fantasieja, inventa, pressuposa, qüestiona, dubta, emet judicis, valora..., és una gran boicotejadora de l'aquí i de l'ara. Com si anéssim enllaçant pel·lícula darrera pel·lícula d'una ficció que mai passarà, però que ens manté allunyats de la realitat.

Connectar amb el cor, és dedicar-te uns minuts al dia per aquietar la ment i situar la teva mirada interior a l'alçada del cor. Resta en silenci en la seva presència i aprèn el seu llenguatge.

Un llenguatge molt més subtil del que estem habituats, un llenguatge de sensacions, imatges i poques paraules que et fan veure quines són les passes que has de seguir per reemprendre el teu camí.

Cada vegada que necessitis saber si allò que vols decidir o allò que desitges i anheles és veritable i bo per tu, practica l'escolta del cor.

Així com el teu cos, el cor tampoc t'enganyarà mai.

Sols necesita practicar, com un nou idioma que has d'incorporar en el teu quotidià.